NOVETATS BIBLIOGRÀFIQUES DEL MES DE MAIG
NOVETATS BIBLIOGRÀFIQUES MAIG
Aquest mes de maig hi ha una novetat de llibres de "Lluís-Anton Baulenas", " Xavier Gutierrez" i "Manuel Sánchez-Sevilla".
28/04/2017

 

 

                 

             Amics per sempre                               El aroma del crimen                              El tesoro del alcázar

          Lluís-Anton Baulenas                             Xavier Gutierrez                                 Manuel Sánchez-Sevilla        

 

Amics per sempre

Ferran Simó s’ha convertit en un gos. La guerra dels Balcans, on s’ha vist immers gairebé per atzar, ha reduït la seva voluntat a la d’un animal i ho ha assumit. Només la sort el salvarà de morir i podrà tornar a casa, a una Barcelona eufòrica a punt d’inaugurar els Jocs Olímpics. Gràcies a la proposta insòlita d’un amic, can­viarà d’identitat i coneixerà dues noies amb qui mantindrà una relació que podria canviar la seva vida si les ombres del passat no l’hi impedeixen.

    

El aroma del crimen 

A Vicent Parra, oficial instructor de l'ERTZAINTZA, en seu en el barri de l'Antic de Sant SEBASTIÁN, li son assignats dos casos aparentment molt diferents. La dissenyadora de moda Elena Castany ha segut salvatgement apunyalada en la seua mansió i encara que els indicis apunten a un robo, prompte queda clar que se tracta d'un crim personal disfressat d'assalt. L’altre cas es la mort per insuficiència renal i hepàtica d'un jove cridat CRISTIAN Josep, ordenança en la universitat. La MADRE de la jove sospita que la mort no fon natural puix ha trobat importants quantitats de diners en efectiu en sa casa i portava últimament un tren de vida que no se corresponia en el seu sou. Vicent prompte descobreix que els sospitosos estan tots relacionats en el mon de la gastronomia, i més quan l’autòpsia del cadàver de CRISTIAN no ofereix dubtes sobre les causes de la seua mort.

 

El tesoro del alcázar

Després de la derrota soferta per l'exèrcit napoleònic en Ballin, el Rei, José Bonaparte va retrocedir amb el seu Estat Major fins a Vitòria. La victòria de les tropes espanyoles ajudades per les gents de Jaén i la sufocant calor, havia estat la primera soferta pels francesos. L'emperador no anava a consentir que allò quedés impune, l'honra i el prestigi de la gran armée, estaven en joc. Dos-cents cinquanta mil soldats francesos van arribar a Espanya comandats pel mateix emperador Napoleó Bonaparte desplegant-se immediatament per tot el país. Els llocs de Saragossa i Girona van ser dos exemples de resistència espanyola, però tot era inútil contra l'exèrcit que havia vençut en Austerlitz i conquistat mitjana Europa, aniquilant a exèrcits ben proveïts i envaint enormes quantitats de territori. Després de derrotar als afores de Madrid a l'últim contingent espanyol, Napoleó va arribar a la capital del país restituint en el tron al seu germà.

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30