Dimecres
28
Novembre
2018
10
30
I concurs gastronòmic de cítrics al plat i a la taula: Palmera gastronòmica
Lloc: Davant del Bar Centre Social al Passeig de les Corts Valencianes a Palmera

 

 

 

 

 

 

 

Existia un error a l'apartat VI (Aquesta és la rectificació): 

Tant el plat lliure com les postres hauran de contenir al menys tres varietats de cítrics en cada recepta.

 

L'Ajuntament de Palmera convoca el I Concurs Gastronòmic de Cítrics al Plat i a la Taula per a cuiners professionals.

 

L’objectiu principal d’aquest concurs és fomentar l’ús de l’ampli ventall de varietats de cítrics existents a l'hort botànic de la Fundació Todolí Citrus, en receptes dissenyades i plats elaborats per professionals gastronòmics.

 

Aquest concurs cerca que cuiners professionals elaboren plats creatius per a la posterior degustació i avaluació pública. Aquesta valoració serà a cura d’un jurat format per professionals vinculats al món gastronòmic, conformat pel president de la Fundació Todolí Citrus, Vicent Todolí, els prestigiosos cuiners Ricard Camarena, Manuel Alonso i Mª José San Román i els crítics culinaris Paco Alonso i Santos Ruiz.  

 

Enllaços d'interés:

 

Fundació Todolí Citrus

 

Hort botànic citrícola el Bartolí

 

Entrevista del periòdic "Corriere della Sera" a Vicent Todolí

 

Més informació als fitxers adjunts (en castellà i valencià). Una vegada omplida la fitxa d'inscripció, s'ha de fer clic a la icona de la impressora per  imprimir-la.

 

Dubtes i aclaracions: 673 200 262

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30